+389 (0)2 261 4844

Вести

Дали ги следите медиумите? Погледнете подолу за соопштенија од весниците, споменувања на медиумите и средства за лого на PureCloud.

Прашања за медиуми за PureCloud

Нашиот печат тим сака да работи со новинари ширум светот за да сподели привлечни, уникатни приказни.

Ако сте член на медиумите и сакате да разговарате, испратете е-пошта до [email protected] за прашања на англиски или [email protected] за прашања на македонски јазик. Само медиумските прашања ќе добијат одговор. Ако сте корисник на PureCloud или барате демо, ве молиме контактирајте со нас овде .

Pure Cloud Logo

PureCloud Логоа

Висококвалитетни средства за лого за акредитирана употреба на медиумите.

Прегледај
Pure Cloud Logo

Соопштенија за јавноста

Соопштенија за вести од прес -тимот на PureCloud.

Прегледај
Pure Cloud Logo

Лидерство

Биографии и слики за лидерството и клучни инвеститори

Прегледај

Што е PureCloud?

PureCloud е платформа за спроведување на законот за паметни градови на ИОТ, која им помага на градовите да стават крај на загадувањето на воздухот, без корупција и со буџет. Се состои од интегрирана мрежа на wallидни монтирани и рачни сензорски единици распоредени низ заедницата, како и систем за аналитика базирана на облак. Обезбедува доверливи податоци во реално време за лидерите и заедниците.

Кој има потреба од PureCloud?

Користејќи технологија на паметни градови, PureCloud е решение на клуч за граѓаните, лидерите и оние на кои им е доверено пристапување во ЕУ.

  • Граѓаните имаат потреба за решение за нивниот искусен проблем со загадувањето на воздухот во нивната заедница. PureCloud нуди разумно решение за спроведување на законот, што ќе го подобри квалитетот на воздухот со идентификување на загадувачите.
  • Лидерите имаат потреба за решение за нивниот политички проблем со загадувањето. PureCloud им нуди транспарентност и помага да се пренесат овие податоци до нивната заедница.
  • Инспекторите и владите ориентирани кон ЕУ имаат потреба за решение за нивниот технички проблем и усогласеност со исполнувањето на прописите на ЕУ. PureCloud ги исполнува регулаторните барања на ЕУ за мерење на квалитетот на воздухот и придонесува за сеопфатна средина.
  • Бизнисите имаат потреба за решение што ќе ги поддржи нивните клучни индустриски тела и донесувачи на одлуки за да помогнат во намалувањето на влијанијата од загадувањето на воздухот во секторот во кој работат.

Спомнувања во медиуми

Општина Гостивар објавува партнерство со PureCloud (март 2021 година)

Прегледај

Интервју на PureCloud и Општина Ѓорче Петров на ТВ Алфа (ноември 2020 година)

Прегледај

Решавање на загадувањето на воздухот со вистински податоци | Интервју за Денот на Македонија (октомври 2019 година)

Прегледај

Решенија за загадување на воздухот во Македонија со PureCloud | Интервју за Денот на Македонија (ноември 2019 година)

Прегледај

Ден на екологијата, Општина Гостивар промовираше Еко-патрола и мобилни уреди за мерење на загадувањето на воздухот (22 март 2021 година)

Прочитај

Македонската иновација PURECLOUD има примена во секоја средина каде што има проблем со загадување на воздухот (28 октомври 2020 година)

Прочитај

PureCloud - Македонски иновативен уред кој мери загадување на воздухот и кој треба да го има секоја надлежна институција (26 октомври 2020 година)

Прочитај

Загадувањето на воздухот: како ефикасно да се измери? (20 октомври 2020 година)

Прочитај

Македонска компанија разви иновативно решение за мерење на загадувањето (септември 2020 година)

Прочитај

Let’s Talk

Clean air matters. Learn more about what PureCloud can do for you and your city.

Whether you are an inspector, activist, or media, we can help you with the resources you need to create a cleaner future for you and your citizens. Contact us to schedule a demo, interview, or discuss partnership in new markets.

Join Us